Live Work Townhouse

The townhouse expresses and unify the engineer’s most valued parts of his life: his family and his profession. This effect is achieved by implementing multifunctional spaces throughout the structure. The basement provides a workshop and an area for the family to enjoy a work time together. The living room is the centralized room with dominated modular furniture to allow space dynamic and the participation of multiple members. His profession is also amplified by the effect of having featured suspended rooms that interact directly with the living room. 

 

Floor Plans
Floor Plans
press to zoom
Live Work Townhouse
Live Work Townhouse
press to zoom
Stylized Render
Stylized Render
press to zoom
Stylized Render 2
Stylized Render 2
press to zoom
Exterior Render
Exterior Render
press to zoom
Bedroom Privacy
Bedroom Privacy
press to zoom
Bedroom Color Change
Bedroom Color Change
press to zoom